~ blöööt födelsedag!

idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det Sofie's födelsedag HURRA HURRA HUUUURRRAAAA!
kunde inte låta bli .. grattis på mig själv :d
åkte till skolan idag och insåg att jag åkte dit för att bara ha en lektion.. inte så rockigt.
och imorgon åker jag till skolan för att ha idrott, SOM JAG INTE ENS BEHÖVER VA OMBYTT PÅ. känn på den ni! sen vidare till farmooor och farfar!
Iallafall slutade typ elva och tog med mig Annie och gick och åt sen tog jag tjugo över tolv bussen heem. När jag går hem så verkligen ÖSER regnet ner, gissa om jag va blöt när jag kom hem ? OHJA!
ligger i sängen nu med morgonrocken på och väntar på att klockan ska bli fem så vi kan fika, hihi!
tappade förresten bort mitt busskort förut, ångest eftersom det är för både augusti och SEPTEMBER. letade igenom hela väskan typ fyra ggr, kollade i alla småfack typ sju ggr men NEJ inge busskort, men titta vad som kikade ut när jag öppnade datorn förut, smartasssss.




imorgon drar jag till farmor och farfar och spenderar helgen där men pappa, faster, kusiner och kusinbarn!
måste säga att uuuh va bra jag trivs i klassen! bra nu har jag sagt det ... hmm, skrivtorka.. om det finns nått som heter så ? vet alltså inte vad jag ska skriva med andra ord!
ikväll blir det iallafall stan med milla förhoppningsvis, känns som vi nästan aldrig är nu för tiden, tanken av att vi ska glda isär skrämmer mig! men det kommer aldrig att hända.. neeeever. GÖTEBORG om två veckor fan!
awesome!























Instagram:

suuufi

Kategorier

Länkar