dålig blogghelg!

förlåt för att jag har bloggat så extremt dåligt, men jag har inte orkat. 
vad har jag gjort idag ? hm.. ingenting alls! har lixom inte ens klätt mig än ? haha... 

Fredag : skolan sen åkte jag hem gjorde mig iordning och senare drog jag mig mot gårn ? där jag träffade Malin och Erik.. hände väl inte så mycket där så jag gick hem när det stängde, haha.. .rolig fredag ? nooo... 

Lördag : gjorde väl inte så mycket på förmiddagen, vaknade runt ett ? la mig i ett bad sen gick upp och gjorde mig iordning runt sex så körde jesper mig till träffen där jag spenderade min kväll.. riktigt lyckad om du frågar mig! 
efter träffen så va det bara att vänta på min buss som gick tio i ett... under tiden så va jag med Malin, Erik, Fredrik och Hannah och lite senare kom Nicklas, Patrik, Olof, Flood och Andreas.. 

och idag har det inte hänt så mycket, har legat och kollat på film och aah.. inte så mycket ? haha.. 
tänkte att jag kör vidare på mina dagar!


♥ Dag 13 – Den här veckan

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

♥ Dag 15 – Mina drömmar


♥Dag 13 - Den här veckan 

den här veckan har jag börjat skolan och denna vecka har faktiskt varit riktigt bra, har träffat min älskade Isabella efter typ 3 veckor ?! har hänt en massa sedan vi träffades sist så vi hade mycket att berätta, I tisdags så var jag med marie och vi åkte iväg på läxläsning på träffen där vi istället satte ihop stolar ... haha ? 
Alltså, jag kommer ttyp inte ihåg vad jag har gjort under veckan ? menmen... har väl mer eller mindre vart på träffen och gårn varje dag .. JUST DET ! i onsdags va jag med Marie och senare typ vid sex drog vi till Kil på möte om UKM... men kan inte säga så mycket om det ännu .... höhö.


♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

haha.. som sagt, har lixom inte klätt mig än :$ 
har på mig en stor farfar tshirt och ett par mjukisbyxor :d 


♥ Dag 15 – Mina drömmar

alla har ju en dröm, ellerhur ?
det som jag vill mest nu är ju att komma in på antingen Karlstad praktiska eller Jb i Jönköping så jag har en plan för framtiden , någonting att gå efter! Sen har ju alla sina drömmar som är ganska långt borta, jag vill till exempel resa jorden runt med några kompisar, starta eget företag, få barn, gifta mig, skaffa hus, bygga ett slott , bli prinsessa, ta över jorden .. haha.. okej det blev lite oseriöst efter det där att jag ville skaffa hus men vissa drömmar kan bli verklighet vissa fortsätter man att drömma om.. 




Instagram:

suuufi

Kategorier

Länkar