ett år sen sist.

har planerat det här inlägget i mitt huvud den senaste veckan, men nu är det tomt. 
jag får en "illamåendekänsla" när jag tittar igenom inläggen. Ett illamånde över att inget blev som planerat. 
Att jag avslutande 2015 med att tro att 2016 skulle ha blivit vårat år. jag hade fel. 2016 är mitt värsta år. 2016 är året jag aldrig igen skulle vilja uppleva. 2016 är året som jag inte ens skulle önska min värsta fieende. 2016 kan fara åt helvete. 

Han som jag trodde jag skulle vandra livet igenom med lämnade min sida och aldrig i mitt liv har jag känt mig så svag som jag gjorde då. aldrig någonsin har jag varit så beroende av människor runt omkring mig. 
Men det var även vid den här tiden man insåg vilka som man skulle hålla lite extra hårt i. vilka som gav upp lite av sig själv för att jag skulle må bra. 
det är dumt att intala sig själv att man mår bra för det gör jag inte. men jag är säker på att när allt sköljer förbi så kommer jag må bättre än någonsin. jag har klarat mycket - jag fixar det här.

fantastiska människor har vandrat in i mitt liv det här året. människor man bara kan tänkas drömma om. ingen nämnd och ingen glömd. jag tycker även att jag på ett fint och nyanserat sätt har vinkat hejdå till människor som inte är värda att ens lägga energi på. jag är stolt. för är det någonting jag har lovat mig själv är det att inte ha sånna människor i mitt liv. 

nyårslöfte? att tillåta mig själv att må bra. 
det är okej att må dåligt, det är okej att be om hjälp, det är okej att gråta men det är också okej att tillåta sig själv att må bra. att ha kul. att inte vara rädd. 


jag har offeciellt skrivit det sämsta inlägget i min bloggs historia, men det var längesen jag skrev. låt mig skylla på det. jag vet inte riktigt heller varför jag valt skriva, kändes bara bra. 
hoppas varenda en av er som läser får världens finaste nyår. och ett bra 2017. 
Instagram:

suuufi

Kategorier

Länkar