17år och luktar blommor!

haha - vi låter rubriken tala eller vad säger ni? ;) 
som varje värdelöst år säger jag väl det igen då - detta året ska alla människor som inte förtjänar att va i mitt liv uteslutas, alla som jag inte vill ha nått med att göra ska få veta det, alla som tar energi men inte ger nått tillbaks ska få dra åt helvete, alla som får mig att må bra ska få veta det och alla som visar sig vara mina riktiga vänner ska jag behandla som det dyrbaraste jag har - kanske just därför dom är det. 
börjat på ny kula nu. ny skola och ny fin klass som jag dessutom trivs jättebra i och den här gången ska jag klara detta, jag ska kämpa arslet av mig för att allt ska gå vägen - för om tre år ska jag ha tagit stundenten som mediabrud! igår var det alkohol i kristinehamn som gällde. drog hem till fästis när hon kommit hem från bröllop. och SJÄLVKLART hade hon och hennes fina mamma ställt sig och gjort tårta, världens gosigaste familj♥
fick mig 3 liter vin och en tavla av milla och hennes mamma hade också köpt vin, fast den mindre modellen! 
så sex liter vin hade sufi att dricka igår. drack nog knappt en liter men blanddricka kommer jag nog ha i sju år framöver, fick det lite svårt att bestämma mig inne på obs. 
sov i kristinehamn och åkte väl hem runt fyra/fem. 
DESSSUTOM har nog sufi fixat så nån blivit av med körkortet idag. FÖRHOPPNINGSVIS. hade en bil framför oss på E18 som antagligen hade en full förare vid ratten. usch va obehagligt det var. han va millimeter ifrån att smälla in i mittenräcket ett xantal gånger och inte att prata på hur många bilar har höll på att köra in i och hade han smällt in i räcket hade jag och bästavän varit bilen närmast han, vill nog inte ens tänka tanken på hur allt kunde ha slutat. sufi ringde aina och styrde upp allting. - och dom som känner mig väl vet att enligt mig finns det inget värre än människor som sätter sig vid ratten onykter. man har inte en tanke på folk runt omkring. bilen svängde dessutom av in mot centrum i karlstad. tänk om det hade kommit ett litet barn och gått över vägen, eller nån äldre människa. personen hade iallafall inte hunnit över vägen och föraren hade inte hunnit bromsa. inte en chans i världen.

iallafall, överlevde bilturen och väl hemma ställde jag mig och fixade tårta. imorgon kommer kusiner, faster, putte och några fler för att fira lilla sufi! sjukt nöjd med min födelsedag än så länge får väl se vad som väntas skall. 
nu ska sufi iallafall sova och sen imorgon upp till skolan!  OCH JA, SJUKT STANDARD ATT JAG SNACKAR I TREDJE PERSON. 
ni får sova så gott allihopa så hörs vi när vi hörs. puss! 

Instagram:

suuufi

Kategorier

Länkar