Nyss kommit hem från oh ha varit ute med u...

imag1278 (MMS)

Nyss kommit hem från oh ha varit ute med underbara människor, guldkväll med myyyyycket skratt! Denna sommaren kommer bli helt great känner jag på mig! Idag har brur hunnit med och tagit studenten och tagit ett steg ut i världen, varit folk här och fikat har vi gjort. Blev att kolla på en film med Sarah förut sen så blev det att gå ut och träffa folk som jag nyss kom hem från. Blir väl att dra på yttligare en film oh mysa ner sig i sängen, det hade dock inte suttit fel med lite godis känner jag, Hihi! Nej, bloggar mer när jag vaknar.. puss!

Test test

Test test

farfar ♥

Hej.
tog sommarlov i torsdags, riktigt skönt! 
nu vänder jag blad och påbörjar ett nytt kapitel, dags att hämta nya krafter och "börja om". 
iallafall, i torsdags kväll vare bal. klockan elva bestämde Jag, Isabella och Anna oss för att det inte kommer bli så mycket mer än såhär. så vi drog till deje sådär lite spontant. 
haha.. när vi vänta på bussen förresten så hade Issa och Anna redan bytt om till "vanliga kläder" och jag hade fortfarande min klänning på mig så jag fick lite smått panik och bestämde mig för att jag inte kunde sätta mig på bussen med klänning så det va bara att ställa sig och byta om sådär mitt i forshaga.. nej, jag är normal! HAHA
när vi kom till deje så typ skulle Anna träffa Johan och Isabella skulle träffa Isac. Så jag drog iväg till Milla och Jimmie under tiden. hände väl inge mer än så den kvällen mer än att Issaaabella sov hos mig. 
på fredagen så kollade vi på när niorna i deje gick ut, efter det drog jag till farfar. 
Så nu sitter jag här, helt okej .. händer inte så mke haha.. 
Imorgon bär det av hem sen får vi se vad jag hittar på under veckan haar ju som sagt ELVA veckors sommarlov framför mig! 
shuuuu bitches ♥


Instagram:

suuufi

Kategorier

Länkar