okänd själ ♥

den andra december förra året så åkte jag & min vän Malin till Göteborg för att kolla på Idol. 
Min bror skulle hämta oss på tågstationen i Göteborg så jag och malin gick dit för att vänta så satte vi oss på en "rund" bänk. malin satte sig och jag la mig i hennes knä för att få en blund. lägger mig och slappnar av då jag hör att nån säger "hej" till malin och malin hälsar tillbaks, jag blir lite smårädd så jag sätter mig upp och kollar vem det va som hälsade och där satt en kille runt 18 år med sina kompisar. Hans polare var typ dyyyyyngpackade så dom låg typ oh spydde men han verkade inte så full, vi började iallafall snacka med honom. vi satt där i MAX 30 minuter och under dom 30 minuterna så satt han och berätta att dom hade tappat bort en av sina kompisar, dom hade ringt honom typ 50 ggr ? och jag överdriver inte.. dom fick inte tag i honom, dom visste inte om dom skulle ringa hans föräldrar om dom skulle ringa polisen lr vad dom skulle göra. 
så kläcker malin ut "varför går ni inte ut oh letar efter honom?" man bah "hahaha, malin ? vi är i GÖTEBORG, det är inte bara att gå ut oh leta efter nån här som det kanske är i Forshaga"
aja, back to subject.. han satt oh berätta oh va jätterädd osv, sen satt han oh förklara att han hade en tjej som han gillade men som hade en pojkvän som inte behandla henne bra och han ville visa att han kunde behandla henne bättre än hennes nuvarande pojkvän, han frågade OSS vad han skulle göra... vi som hade "kännt" varann i ca 30 minuter. 
vet ni vad det värsta är ? vi hade så bråttom där i från när jesper ringde att vi glömde fråga vad han hette och så vidare så nu har jag INGEN aning om vem denna kille är/var, jag har ingen aning om hur det gick att hitta deras polare, eller hur det gick med bruden som han va intresserad av. 
oh det här ska ni veta att det här tänker jag på OFTA, för jag satt där i 30 minuter och fyfan vilken härlig kille! 
men som sagt, man lär ju aldrig få reda på vem han va direkt.. skit jobbigt att veta faktiskt! 
kände bara att jag va tvungen att dela med mig av detta. en okänd själ, som föralltid kommer va okänd ♥
justin bieber

det har varit en heldel prat om Justin Bieber. 
enligt alla brudar (dom flesta) så är han världens babe och enligt killarna så är han bara en bög.. typ ? 

och jag tycker som dom flesta tjejer, ooooomg va han är snygg! dock tror jag killar har fattat fel på vad en bög är, en bög är nån som är tillsammans med en annan kille. bara så ni vet lixom! 
men innan jag såg hans film "never say never" så tyckte jag inte om honom alls och det va egentligen för att ingen annan gjorde det heller men iallafall när jag kolla på filmen så satt jag typ oh grina när han fick ont i halsen ? man bara va ? varför gråter jag nu ? bättre att skaffa en egen uppfattning om saker än att gå på någon annans. 
justin bieber, jag har aldrig vart med om nån så charmig kille! går inte ens att beskriva.. herregud! 
nej ni killar, ni har fått en utmaning för det är svårt att hitta snyggare och charmigare kille än jb! och om ni killar har missat nått så har justin en flickvän, vilket tyder ännu mer på att han inte är bög. 
s e l e n a g o m e z 
så sluta va så svartsjuka/avundsjuka pöjker! 

min dag och balklänningen

helloo dude! 
gick upp åtta/nio imorse, don't ask me why .. because i don't know! 
sen runt elva gick jag ut och gick en sväng med min kära kusin, som är beräknad att få barn IDAG! 
tror ni JAG är taggad eller? oh herregud.. ska få en kusinbarn VILKEN dag som helst, det är helt sjukt.
sen iaf så har jag legat här resten av dagen, inte orkat tagit mitt upp eller rört mig för fem öre.
kollat på bigbrother, Greta surviving summer och sharpays fabulous adventure (haha) 
imorgon blir det iallafall träffen för mig, träffa nån och sen sover min älskling hos mig♥

har förresten hittat en som ska sy min balklänning (IIIIIIIH) 
hemligtprojekt än så länge, höhö. ska till stan när mamma får pengar oh köpa tyg och grejer till den så hon kan börja sy så fort som möjligt! måste dock spara typ 400 kronor denna månaden med tanke på att jag ska tatuera mig också. rååååååtaggad brud ? Eh, JA!vet inte om jag har visat er den här ? kanske inte syns så bra...
men några saker jag vill göra innan jag dör!

Instagram:

suuufi

Kategorier

Länkar