det är okej.

en sak folk måste lära sig eller åtminstone vissa är att det är inte fel att ge vika. det är inte fel att visa sig svag och det är inte fel att visa att det brister ibland. det gör oss alla till människor. 
det är inte fel att be om hjälp eller att sätta ner foten och det är absolut inte fel att säga "jag orkar inte det här" 
men mitt i allt detta negativa så måste man även dra fram de positiva saker som livet har gett oss.
annars kommer det aldrig funka. 

min blogg är där jag har många av mina åsikter samlat på ett ställe. 
och min åsikt runt detta "men tänk på dom som har det värre" det är så jävla fel. 
Kalle 16 år har mist hela sin familj och det lär va det jobbigaste som har hänt för honom. 
men Lisa 17 år har precis blivit dumpad av sin första kärlek och det kanske hon känner att de är det jobbigaste hon gått igenom. att säga till någon "men vafan, det finns värre saker" NEJ. inte för den här personen, i detta nuet, vid det här ögonblicket. 

hittade en sjukt bra tweet förut som jag bara vill dela med mig av.
"jag tycker det är helt sjukt hur man kan säga 'jag har ont i halsen' och får stanna hemma. men man kan inte säga 'jag känner för att jag vill hoppa från en bro och skolan är inte ett bra ställe för mig just nu'. psykiskt illamående är lika illa som fysiskt illamånde. alla måste verkligen förstå det"
eller något i den stilen va det. 

glöm aldrig bort att det är okej att känna, oavsett vad nån annan säger. 
hoppas ni får en fin kväll, nu ska jag strax titta på när dom skämmer ut sig lite på paradise. 
puss♥

 tre diamanter.

det finns tre personer som har kommit in i mitt liv och ändrat det totalt. 
dom har gjort mitt liv till något så mycket bättre
jag vet inte hur jag ska förklara eller hur jag ska få fram detta på ett bra sätt för jag har vänner/familj utöver dom som jag skulle göra allt för. som jag skulle gå genom eld och vatten för men dessa tre personerna kan jag inte ens fatta vad jag har gjort för att förtjäna i mitt liv. 

Miranda Wigander. 
en person som alla fattade att jag menade, men en person som ingen i denna värld kan förstå hur mycket jag uppskattar. Vi satt i fredags och pratade i telefon i tre timmar. vi gick igenom allt sjukt vi gjort. och då snackar vi sjukt. för ett år sen hade vi aldrig ens kunnat föreställa oss att det skulle se ut såhär idag. det är så mycket som har förändrats. så många människor som har visat avundsjuka på våran vänskap och försökt slita oss isär men ändå så står vi här idag. tillsammans. som bästa vänner. 
och jag kan inte föreställa mig någonstans i denna värld att vi kommer vara något annat än bästa vänner. hon är den jag skriver till så fort någonting händer. det är hon som är först på plats när någonting har hänt. det är hon som torkar alla dom där tårarana som trillar. det är hon som vet allt men fortfarande stannar och uppskattar mig för den jag är. hon är min klippa, min fina fästis ♥

     
 


Elvira Rogstadmoen
vi kom fram till igår att vi har umgåtts i ungefär ett år nu. hon är som min lillasyster (tråkigt nog smartare än mig)
skulle något hända henne eller skulle nån va dum mot henne, så är det jag som är på plats och skyddar henne. inget får hända min lilla skrutt. hon har blivit en del av familjen, på väldigt kort tid. 
jag kommer aldrig glömma när jag satt på mattelektionen och stirra på henne (#ingenpsykopatjaglovar) och tänkte "fan den där bruden ska jag lära känna" sagt som gjort. dock samtidigt som hon tänkte att jag va världens största bitch. 
men ta lärdom av det folks, hon hade fel ;) 
hon är min vapendragare i skolan, hon finns alltid där. vi kan bli jordens största ovänner men vi vet fortfarande vart vi har varandra. även hon är en sån person som vet allt om mig men fortfarande uppskattar mig för den jag är. min pluttsis ♥

      Robin Andersson 
min fina fina robin. alltså när jag ska skriva nåt om robin så får jag aldrig fram nåt. jag bara sitter och ler. 
det är så svårt att förklara på så många sätt och vis. robin är en sån människa jag skulle göra allt för. en sån människa mitt liv inte skulle funka utan. jag mår så fruktansvärt bra med den killen. 
den killen har så många otroligt bra sidor att om jag skulle förklara dom så vet jag inte ens vart jag skulle börja. även om saker ibland sviktar så vet vi båda två att vi står starka och vi vet båda två vart vi har varandra i slutändan.
du är leendet jag bär, du är lyckan av min dag ♥

      


 
 
 
 
 min helg.

halloj! 
dumt att skryta om att jag mår sådär jättebra faktiskt. 
fredag va kul, till viss del. blev väldigt full - väldigt fort - på väldigt lite alkohol. orutinerad
men jag fick höra linda pira iallafall, resten av kvällen spenderade jag på nöjestoaletten, hah usch. 
finns småsnuttar av kvällen jag kan skratta en evighet åt, så stört till viss del. det som är tråkigt är att dom två gångerna jag har vart ute på krogen nu så har jag blivit så fruktansvärt full att jag varken har fått eller kunnat stanna tills det är slut. men jag är glad att jag gick dit med ricky, adde och milla för bättre sällskap kunde jag knappast haft.
väl ute från nöjes fick vi tag i en taxi som körde oss till bk, MAAAT tänkte jag. gick ju sådär ;) 
sen kom didrik och hämtade mig och adde vid bk, körde runt i stan så vi fick hämta saker och så jag fick hämta med mig min fina robin hem. tror vi kommit överens om att vi stannade fem till sex gånger på vägen hem för att jag va tvungen att få upp lite gott från magen. 
sen fortsatte natten på samma vis, uppe stup i kvarten för att få upp lite till. 
lördagen blev rent ut sagt ett helvete. vid elva på kvällen fick jag väcka mamma med bröstsmärtor, kändes som nån tryckte ihop min bröstkorg och mina armar bara krampade. vid ett på natten ringde vi ambulansen. och jag ringde stackars robin och skrämde liv på han.
ambulansen kom och dom kolla syresättning, puls, ekg, tog temp, blodtryck osv. enda som visades vad hög puls. men med tanke på att jag vid den här tiden nästan inte ätit någonting sen i torsdags så drog dom beslutet att det bästa var om jag fick i mig salt/socker/fett och eventuellt vätskeersättning. så jag slapp åka med och tog istället med mig mamma och gick hem till kicki och pappa och satt där till fyra på morgonen. 
fick bästa och det mest roligaste samtalet av en på tok för full didrik och sen fick stackars tobbe sitta i telefon med mig tills jag somnade.
på söndagen vaknade jag upp och insåg att jag måste ta bort dom äckligt fula ekgplåstren, tror ni dom satt? JA! kändes som halva jag följde med när jag drog bort dom.
igår kom även robin och sov hos mig. idag är jag måttligt stolt. fina robin har vart i skolan för första gången på fem veckor. blir typ varm i hela kroppen när jag tänker på det, starkare människa får man fan leta efter ett jävla tag. 

jag blev hemma från skolan idag med för att jag kan fortfarande knappt äta utan att må illa. nu är man ju inte allt för kaxig, vill så gärna orka mig iväg till skolan imorgon. tandläkaren ska jag åtminstone till imorgon. halv åtta. dääni! 

nu ska jag försöka göra lite skolarbete så jag inte ligger på tok för mycket efter. vart sjuk ganska mycket nu, åkte ju på jordens förkylning för ett litet tag sen som fortfarande inte har släppt. ANNARS gott folk mår jag prima skinka ;) 

tackar alla inblandade för en fin helg, puss. 

 

Instagram:

suuufi

Kategorier

Länkar