känslokalla idioter

Ni vet Malin Karlsson ? som blev överkörd av tåget 2009, det har ju vart massa tjafs om att hon tog självmord sen att det inte va självmord.. ah jag tror ni fattar. 
satt iallafall förut och kollade runt på lite videos på Youtube som folk hade gjort om henne och om hon therese Johansson Rojo som blev mördad i en skogsdunge av några jämnåriga polare. Tänk att båda dom här tjejerna är i åldern 14-16 år och mister livet så tidigt. iallafall satt oh kolla runt lite för när jag väl kollar lite så kan jag inte sluta kolla för jag tycker sånt är så hemsk. Malin Karlsson var iallfall 14 år skulle fylla 15. Hon var påväg hem från en utomhusfest och va ganska packad, hon hade precis gjort slut med sin pojkvän och var som sagt påväg hem både ledsen och dessutom full. som jag har hört så sprang hon från vakterna så dom inte skulle ta henne för att hon var för full hon satte sig i en grott liknande tunnel och skrev sms till sin ex pojkvän att " jag hör tåget komma" eller nått sånt, sen så dog hon. En annan verson är att hon gick fram till vakterna och sa att " jag tänker ta livet av mig, jag tänker hoppa framför tåget" och då hade dom bara stått och idiotförklarat henne sen den tredje versonen som jag hört är att hon helt enkelt bara va så full att hon ramla ner på rälsen. sen vet inte jag vilket som är rätt och vilket som är fel, hur som helst så är det hemskt!

kollade som sagt runt på olika forum och så vidare där jag ser folk skriva "amen att ta livet av sig är bara fegt" 
och man bara ? visst det kanske inte är den smartaste utvägen men vafan ? hur vet ni om det va självmord.. var ni där eller ? MEN är man en vuxen människa så ska man fan inte sitta oh säga så. som vet inte ett skit va den bruden kanske har gått igenom, det vet inte jag heller men inte fan sitter jag och säger att hon är feg för att hon tog självmord, om hon nu gjorde det. det är bara så jävla idiotiskt och respektlöst. såg också en som hade skreve " SÅ DET VAR DÄRFÖR MITT JÄVLA TÅG VAR FÖRSENAT 2 TIMMAR OCH 37 MINUTER... tack som fan malin." 
asså, oh sånt där gör mig så jääääävla förbannad, känslokall ? fan tänk på familjen och alla hennes vänner...tänk vad dom måste gå igenom. förstår ni va svårt det måste ha varit eller är för dom att gå över den rälsen om dom ska någonstans, att passera den platsen där deras dotter, syster eller kanske till och med bästavän dog. den platsen som tog hennes liv
helt sjukt, dax att visa lite respekt för folk, även om man inte känner dom.. 
tänk om ni hade förlorat eran syster/bror/mamma/pappa/kompis whatever... hur hade ni reagerat ? 
dax oh börja tänka på vad ni vräker ur er. finns bara två ord som beskriver människor som beter sig såhär känslokalla idioter.

megainlägg.

heeello mina fina ♥
har inte bloggat på ett tag så jag kör ett megainlägg! 
ämnen som kommer tas upp :

- min valborg
- min vecka 
- jönköping
- balklänningen & avslutningsklänningen 
- min taaaattooo 
sen avslutar jag med 
- två filmtips & fem sanningar om mig. 

min valborg :
började med att Marie kom till mig runt fem, så vi gjorde mat (hasselbackspotatis, lövbiff och beasås) 
sen gick vi upp till deje runt sju dock va det inte så mycket drag där då så vi gick ner till gårn en snabbis och satt oh snacka med en polis, haha ? 
sen iallafall när klockan va runt åtta så drog vi oss upp mot Deje igen, träffade lite folk osv. 
vid elva ungefär drog min lilla älskling hem så jag fick va med en full christian ett tag efter det så drog jag mig upp mot deje och träffa en ännu fullare milla haha.. oh spendera resten av kvällen med henne. 
även om det inte låter så kul så va min valborg helt jävla awesome! 

min vecka :
asså, egentligen har det inte hänt så mycket i veckan. 
var ledig måndag & tisdag, på onsdag slutade vi ett..  drog med mig david, issa och evelina till grisudden oh sola i typ fyra timmar ? brände mig sjukt mycket på ryggen! i skolan på torsdag och fredag hade vi typ andra världskriget tema ? 
satt oh kolla på en svartvit film om andra världskriget i tre och en halv timme typ, funfun... efter skolan drog jag med mig daniil, issa och evelina till grisudden igen, va dock inte så jäävla soligt. menmen.. 
idag är det fredag, orka inte gå upp imorse så tog en liten sovmorgon, höhö.. sen upp till skolan; ha en kvarts elevensval, gå upp till lyckan oh glo på en film och sen diskutera den efter... gaaaanska soft dag. 
får se om jag drar mig mot gårn sen.

jönköping :
har börjat tveka, även fast jag inte vill göra det. 
och bara lämna allt och alla, och bara ge sig av ... är det bra ? 
jaja, tveka eller inte... får jag bidrag, hittar jag en lägenhet så drar jag! that's it. 
har iallafall skickat intresse anmälan till några lägenheter i jönköpings området, göttdäää 

balklänningen & avslutningsklänningen :
båda har fått sin plats i garderoben, kännns great! 
fruktansvärt nöjd faktiskt, fårse om jag lägger in några bilder på dom eller om jag ska hålla det hemligt ;) 

min taaaattoooo :
29 maj ska jag sätta min första tatuering på kroppen. 
skulderbladet tror jag. det kommer bli en text, men frågan är vilken. finns ju så otroligt mycket oh välja på. 
några texter som jag har funderat på är .. 

"if there is a will, there is a way"
"life is what you make it"
"what doesn't kill you, only makes you stronger"
"if you don't live for someting, you'll die for nothing"
"fall seven times, stand up eight"

kommentera gärna vad ni tycker, eller om ni har någon bra text. 
jag har även funderat på att skriva "storebror"  eftersom jag har fem stycken av dom och alla betyder fruktansvärt mycket! 

två filmtips : 

friends with benefits 


Jamie, en ung kvinnlig headhunter från New york, och art directorn Dylan från Los Angeles börjar lära känna varandra när Dylan får ett jobberbjudande i New York. De blir kompisar och efter ett tag bestämmer de sig för att bli sexpartners, men det blir mer komplicerat än de tänkt sig.
helt sjukt bra film, min faaavorit!grown ups 

En komedi om fem vänner som är före detta lagkamrater som har förenats för att hedra sin gamla tränare som har gått bort. Tillsammans med fruar och barn spenderar de en weekend tillsammans.
bästa komedi filmen jag vet, riktigt rolig!


fem sanningar om mig : 
- mitt drömhus SKA ha en riktigt stor 'walk in closet'
- jag har fastnat på låten 'hero of war'
- disney filmer är det bästa som finns! 
- min mamma städar mitt rum ... :$ 
- solglasögon är det bästa som finnnsss! 

så det va alla för mig, puss mina fina ♥
Instagram:

suuufi

Kategorier

Länkar