Celine♥

då var hon äntligen här, fina celine. 
nu har jag fått snosat lite på henne efter all väntan. 
fina älskade barn ♥ 

mina fina underbara ♥

suttit och funderat hur länge som helst hur jag ska få ut detta på ett bra sätt. skrivit, tagit bort, skrivit igen - tagit bort igen. 
allting flyter på så otroligt bra just nu. går nog inte riktigt att beskriva hur bra jag mår med mina underbara människor runt omkring mig. äntligen säger jag bara! 
min bästa fästis, min mongo lillapluttsyster, min ponni, mina frisörbruds och min fina M. 
där har ni några personer som gör att mina dagar är mycket ljusare än vad dom har varit, namnet på några av dom personerna som förgyller mina dagar. mina fina underbara ♥

det va iprincip det jag ville få ut utav det här inlägget med tanke på att det varit så mycket negativit på sistonde och sen hinner jag faktiskt inte med så mycket mer heller för nu ska jag se vilka som går vidare på idol sen ska jag sussa, natti! 


-lite bilder från fotograferingen i edeby igår.

 
 
 
 

filipstad.

kunde rent ut sagt hoppat över filipstad igår. så mycket tjafs,bråk och drama på ett och samma ställe.
dock kändes det helt underbart att träffa endel människor jag inte sett på sålänge. kom hem kvart över fem imorse och hade jag haft en miljon så hade jag gett det till chauffören som körde mig till deje, snacka om räddare i nöden! 

stackars billy i fredags hade varit i arboga (om jag inte minns fel?) och va påväg hem till borås. klockan nio i fredagskväll när han precis hade åkt förbi mariestad vände han och åkte till råum för att träffa mig och elvira. 
åkte till stan och käka och bara satt o snacka. tror stackarn va hemma halv fyra eller nåt i lördagsmorse.

ligger i sängen nu och gör en skoluppgift om mitt humör, mitt kroppsspråk, vad jag tycker om med mig själv, vad jag inte tycker om med mig själv, vad jag tycker om andra och så vidare. min lärare kommer bli rädd för mig. stackars människa. kommer få ett eget klassrum hädan efter. 

- hittade massa gamla usbminnen med massa bilder i. bland annat ifrån när benjamin va liten och jag va rödhårig. fina älskade lilla kille ♥
 
 
 

Instagram:

suuufi

Kategorier

Länkar