förlåt.

jag ber om ursäkt. 
tänkte skriva det på Facebook men då blir det bara massa klagande så får bli bloggen istället. jag vill be om ursäkt till alla jag har sårat och gjort besvikna dom senaste sex månaderna. Jag har betett mig illa och gjort saker som inte går att acceptera. jag brydde mig inte om jag sårade någon eller om jag gjorde något fel. gjorde först, tänkte sen med andra ord. jag har bara mig själv att skylla för mitt beteende och det har ni som läser det här också. Det handlar inte om vem jag umgås med eller något i den stilen. jag är också säker på att det inte kommer bli någon skillnad med allt förän jag kommit in i rätt bana med skolan och allt annat men en ursäkt till alla jag gjort illa är en bra början. 
skolan, den kommer jag fixa. det vet jag. för vill jag någonting och har gett mig fan på det så ska det bli av sen. även om jag inte har så mycket stöd när det kommer till skolan längre för alla förväntar sig att jag ska hoppa av igen så ska jag finna fokus och styrka till att fixa det ändå. och jag kan gå ut med redan nu att jag kommer söka skola i bland annat Lidköping & Linköping men dessutom Karlstad nu på tisdag. Får bara invänta besked om jag kommer in eller inte. Jag tror det skulle va lättare om jag kom härifrån och börja på ny kula någon annan stans än att vara kvar i Karlstad som bara är fyllt med falska rykten och anklagelser iprincip 
på tal om falska rykten och anklagelser så vill jag bara be alla hur snällt som helst att sluta snacka om vad som hände med Robin.
jag och Robin snackar inte längre och jag hoppas på gud att han blir det lyckligaste någonsin med hannah för den killen vill jag verkligen det bästa. 

så iallafall, förlåt. ta åt sig den som ta åt sig vill. Instagram:

suuufi

Kategorier

Länkar